ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР-ТЪРГОВИЩЕ

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

 

 

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА, ОБСЛУЖВАНА ОТ ДИРЕКЦИЯТА, ЗА ВРЕМЕТО ОТ 8,30 Ч НА 28.08.2009 Г. ДО 8,30 Ч НА 29.08.2009 Г.

 

 

КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ

 

КРАЖБА

 

РУ на МВР-Търговище

 

          На 28.08.2009 г. за времето от 10 ч до 11,15 ч неизвестен извършител чрез счупване на патрон на входна врата е проникнал в апартамент в кв. “Запад” на гр. Търговище  и извършил кражба на сумата от 800 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

СЪОБЩЕНИЯ

 

ПОЖАР

 

РУ на МВР-Търговище

 

          На 28.08.2009 г. във вилна зона “Чокята” на гр. Търговище е възникнал пожар в склад за пластмасови суровини, в резултат на който са изгорели дървена барака и част от пластмасовите суровини. Пожарът е погасен от три автомобила на РУ “ПБС”-Търговище. Причините за възникването му са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

ЗАПОЧНАТИ БЪРЗИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОДСТВА

 

РУ на МВР-Търговище

 

          На 28.08.2009 г. около 13,15 ч в гр. Попово – в района на газстанция “Екогаз”, 33-годишният О.М. от същия град управлявал лек автомобил “Ауди А 6” с търговищка регистрация. При извършената от контролните органи проверка е установено, че водачът е неправоспособен поради отнемане на всичките му контролни точки, поради което е изгубил придобитата правоспособност. Същият управлява МПС, след като е наказан за същото деяние в едногодишен срок по административен ред с влязло в сила наказателно постановление.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29.08.2009 г.                     РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА МВР: /п./

Гр. Търговище                                                                      /А. Кръстева/