ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР-ТЪРГОВИЩЕ

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

 

 

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА, ОБСЛУЖВАНА ОТ ДИРЕКЦИЯТА, ЗА ВРЕМЕТО ОТ 8,30 Ч НА  14. 07.2010 Г. ДО 8,30 Ч НА 15.07.2010 г.

 

 

КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ

 

КРАЖБА

 

РУ “Полиция” – Попово

 

          На 14.07.2010 г. около 15 ч в гр. Попово неизвестен извършител е проникнал в незаключено купе и е разбил заключваща бравичка на “жабката” на лекотоварен автомобил “Мерцедес” със софийска регистрация-фирмена собственост, и е извършил кражба на сумата от 2000 лв. Автомобилът е бил паркиран на централната улица на града. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

ОТ ОУ “ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА”

 

 

      През изминалото денонощие дежурните екипи на ОУ “Гражданка защита” са отводнили по получени сигнали 3 избени помещения на ул. “Рожен” в гр. Търговище, както и на такова в с. Баячево, община Търговище. След получен сигнал от дежурния диспечер на “ВиК” екип на управлението е помогнал за изпомпване на водата от избените помещения на жилищен блок на бул. “Митр. Андрей” в гр. Търговище, с което е била създадена възможност да специалистите от “ВиК” да работят по отстраняване на възникнала там авария във водоснабдяването.

 

 

15.07.2010 г.                     РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА МВР: /п./

Гр. Търговище                                                                      /А. Кръстева/