ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР-ТЪРГОВИЩЕ

 

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

 

 

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА, ОБСЛУЖВАНА ОТ ДИРЕКЦИЯТА, ЗА ВРЕМЕТО ОТ 8,30 Ч НА  26.08.2010 Г. ДО 8,30 Ч НА 27.08.2010 г.

 

 

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

 

КРАЖБА

 

РУ “Полиция” – Попово

 

          На 26.08.2010 г. в РУ “Полиция” – Попово е установен извършителят на домова кражба на мобилен телефон “Нокия” от частен дом в с. Крепча, община Опака, извършен през този месец. Извършител на деянието е 33-годишната Ф.С. от с. Чилнов, община Две могили.

 

 

 

КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ

 

РУ “Полиция” – Търговище

 

          На 27.08.2010 г. около 00,30 ч в с. Дралфа, община Търговище, неизвестен извършител е увредил предно панорамно стъкло и ръкохватка на дясна врата на паркиран лек автомобил “Фиат Браво” с търговищка регистрация, собственост на мъж от гр. Търговище.  Що случая е образувано досъдебно производство.

 

 

СЪОБЩЕНИЯ

 

ПОЖАР

 

РУ “Полиция” – Търговище

 

          На 26.08.2010 г. около 11,50 ч в гр. Търговище в авторемонтна работилница, намираща се в двора на фирма, по време на ремонтна дейност е възникнал пожар, вследствие на който е изгорял автобус “Сетра Кароса” с временен регистрационен номер – фирмена собственост. Пожарът е погасен от един автомобил на РС “НПС” – Търговище. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 

ЗАПОЧНАТИ БЪРЗИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОДСТВА

 

РУ “Полиция” – Омуртаг

 

          На 24.08.2010 г. около 01,30 ч на първокласен път I-4/София-Варна/ в близост до разклона за с. Ястребино, община Антоново, неправоспосонният водач И.Х., на 20 год., от с. Илийно, община Омуртаг, управлявал лек автомобил “BMW” с търговищка регистрация, собственост на мъж от с. Беломорци, без да притежава свидетелство за управление на МПС, след като в едногодишен срок е наказван по административен ред за същото нарушение с влязло в сила наказателно постановление.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.08.2010 г.                     РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА МВР: /п./

Гр. Търговище                                                                     /А. Кръстева/